Indlogering hos værtsfamilie

I torsdags blev vi indlogeret hos vores værtsfamilie. Jeg er kommet i en gruppe på 6 drenge ved en stor familie, der i huset består at bedstemor (Flory) og bedstefar + to af deres piger og deres mand, samt et 1 – 2 børn hos hvert par. Huset består af små lejligheder, de har bygget til, jeg tænker det har været i takt med at familien er blevet større. Børnene løber konstant rundt, hvilket er meget hyggeligt, men det er til gengæld tidligt op om morgenen.

Kun en af os har haft meget lidt spansk før, så det er meget svært at forstå hvad de siger, men ved hjælp af samarbejde kommer vi tit frem til en forståelse (tror vi i hvert fald). Vi er stadig ikke sikre på over hvordan familien er struktureret, men den tager vi lige når vores spansk er forbedret. Spansk Undervisningen starter på mandag. Det bliver godt at komme igang.

Fredag havde vi intro fra morgen og reperationskursus om eftermiddagen. Vi blev fuldt i skole af vores værtsmor der forklarede os godt og grundigt hvordan vi skulle komme hjem igen. På vejen hjem fik vi da også fat i den rigtige bus, men stod af nogle stop for tidligt. Det skal da også lige nævnes at ingen havde regntøj eller paraply og at det stod ned i lårtykke stråler. Vi prøvede at få de lokale til at guide os hjem og vi kom da også i den rigtige retning, men efter 40 min vandring i regnen, måtte vi give op. Vi fik ringet til Flory fra et lokalt supermarked og blev hentet i en bus. Vi lignede 6 sørgelige katte og familien var flade af grin da vi kom hjem, lidt pinligt. Det viser sig at vi var ca 5 min hjemmefra og bare skulle have fortsat ligeud. Det har vi heldigvis fået mere styr på nu.

I går var hele gruppen river rafting på floden Pacyare Rio, det var mega sjovt og naturen derude var ekstrem flot. Det var en level 4 ud af en 6 trins skala. Jeg faldt selvfølgelig ikke i. Det eneste jeg næsten kan sige er: prøv det hvis du engang for chancen.

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer

trip